Att möta kraven på miljömedvetna energieffektiviseringar kan vara svårt – inte minst i samma takt som önskas. Ofta är det ett likviditetsproblem som ställer till det. I samarbete med Siemens Finans kan vi erbjuda dig, ditt företag eller din förening hjälp med finansiering av både små och stora belysningsprojekt.

Hyr den nya belysningen hos aaxsus

Ett mycket förmånligt sätt att finansiera modern och energieffektiv belysning är att helt enkelt att hyra den. Den här lösningen har fördelen att hyran för belysningen bokförs som driftskostnader.
Ofta sjunker elräkningen mer än vad hyran kostar, vilket ger en omgående besparing. Hyreskontraktet löper vanligtvis på mellan tre och fem år - när den är slut, tillfaller belysningsutrustningen kunden.

Leasing eller avbetalning

Alternativ lösning till hyreskontrakt är att antingen att leasa eller avbetala den nya belysningen. Detta tillvägagångssätt kan tillämpas för bostadsrättsföreningar, kommuner och företag.

Kontakta oss idag så får du hjälp direkt

Ring oss eller sänd ett kort meddelande till oss så kontaktar vi dig. Vi svarar gärna på dina frågor och tar fram ett lämpligt finansieringsalternativ för att förverkliga belysningsprojektet. Med moderna LED-ljuskällor sparar du pengar samtidigt som du värnar om miljön.

Med formuläret nedan når du direkt den som kan finansieringsfrågorna bäst - välkommen med din förfrågan!

 

Namn (obligatorisk):

E-post:

Företag/förening

Tel.nr. / mobilnummer:

Installationen gäller:
butik industri idrottsanläggning hotell
lager fastighet utomhus
övrigt

Ämne

Ditt meddelande