Allt ljus på höstnyheterna

Allt ljus på höstnyheterna

Skrivet av Nyhetsbrev | 0

Säljer dina kunder kläder, skor, juldekorationer eller annat som de nu vill göra extra synligt i höstmörkret? Våra PIL2-armaturer är då som hittat för att ge extra lyft åt säsongens nyheter. Inte bara inne i butiken eller utställningshallen utan även i skyltfönstret. Det är faktiskt så att mycket och välriktat ljus lockar fönstershopparna att kliva in i affären.

PIL2-armaturerna är helvita och levereras med 20 W resp. 40 W ljuskälla. Ljustemperaturen är 3000 K alternativt 4000 K. Samtliga är klara för 3-fasskena, typ Global – byte från motsvarande halogenarmaturer görs snabbt och utan verktyg.

Halva kungariket för en bild ...

... kan vi inte utlova. Men vi är på jakt efter trevliga miljöombytesbilder tagna i samband med en större nyinstallation denna höst och vinter. En trevlig överraskning utlovas om vi får några foton som visar miljön före och efter bytet till våra armaturer. Givetvis under förutsättning att vi får fritt använda bilderna på vår webbplats och i annat marknadsföringsmaterial.

Parametrisk vägg lever
på webben

Har du missat den parametriska väggen på Lilla Torg under Malmöfestivalen? Den blev mycket uppmärksammad och fick stå kvar i ett par veckor efter festivalavslutningen.

Väggen skapades av Wallgren Arkitekter med hjälp av en grupp studenter från Lunds Tekniska Högskola. Och givetvis med hjälp av några sponsorer, bl a Aaxsus.
Den parametriska väggen är nu nedmonterad (till många Malmöbors besvikelse), men på vår webbplats finns den kvar (http://www.aaxsus.se/parametrisk/).

Fler bilder finns på arkitektbyråns webbplats - http://www.wallgrenarkitekter.se/lilla-torg-pavilion. Med tjugotvå bilder förklaras vad parametrisk design är för något och du kan beskåda designresultatet.
Skulle du vilja bygga något liknande i din stad eller trädgård, i hotellobbyn eller på campus? I så fall kan vi givetvis leverera de armaturer som krävs för att lysa upp din konstruktion efter mörkrets inbrott.

Ibland får man tjata

För några månader sedan har vi uppdaterat vårt telefonisystem, våra telefonnummer och fixat nya mobiler. Det som fortfarande spökar för oss är det gamla telefonnumret. Vårt telefonnummer är numera 046-270 66 50.
På sidan http://www.aaxsus.se/personal hittar du aktuella direktnummer och e-postadresser till samtliga anställda - uppdatera gärna din kontaktlista redan idag.