aaxsus

– utgångspunkt för en bransch som växer

Det pågår ett teknikskifte på många marknader och i stora delar av världen - ljuskällor med LED-teknik ersätter lågenergilampor och vanliga glödlampor. Det är en högst rimlig utveckling med många fördelar. LED-produkter kan användas under mycket längre tid och förbrukar betydligt mindre energi än andra typer av ljuskällor.  Genom att aktivt välja de nya ljusarmaturerna främjar både företagen och konsumenterna omställningen till ett mer hållbart samhälle. Det handlar helt enkelt om att göra klimatsmarta val.

aaxsus är ett svenskt teknikföretag som säljer – ljus. Verksamheten startade år 2008. Vi importerar, designar och marknadsför produkter som du möter i ditt hem, på väg till bussen eller på din arbetsplats. Det är favoritlampan hemma i vardagsrummet eller gatubelysningen på torget. 

När du väljer belysningsarmaturer ur vårt produktsortiment, väljer du också bort någonting - nämligen skadliga tungmetaller och andra farliga ämnen. Detta gäller såväl i våra produktionsled som för den färdiga aaxsusprodukten.

Behovet av energieffektiva produkter har aldrig varit större än i dag. Medvetenheten om att våra samlade resurser är begränsade växer. Vi på aaxsus är stolta över att vara ett av dem företag som introducerade och starkt bidrog till spridningen av de nya ljuskällorna.

LED (Light Emitting Diode) ger nytt – och längre – liv åt ljuskällor. Det är en teknik som i högsta grad påverkar vårt offentliga rum och våra industriella miljöer i en miljögrön riktning.

Vi strävar efter att vara en självklar inköpskälla av moderna lampor och armaturer för såväl konsumenter, företag samt stora och små kommuner. Du är också välkommen till en värld av klimatsmarta inköp. Våra  produkter hittar du hos såväl stora, risktäckande grossister som elinstallatörer och  lampbutiker (även på webben) i hela Sverige.