Aaxsus lyser upp en parametrisk vägg

Aaxsus lyser upp en parametrisk vägg

Skrivet av Nyhetsbrev | 0

... som kan beskådas under Malmöfestivalen på Lilla Torg i Malmö.

Wallgrenarkitekter AB (www.wallgrenarkitekter.se) och arkitektstuderande från Lunds Tekniska Högskola har designat ett färgsparande bygge utifrån komplexa geometriska volymer (vilket kallas parametrisk design). Aaxsus AB står för ljusanläggningen i detta bygge - ett 70-tal programstyrda strålkastare ser till att leverera ljus med växlande färg och intensitet till glädje för Malmöfestivalens kvällsflanörer.

För material till bygget står Swiss Pearl (www.swisspearl.se/) som tillverkar fasadskivor i fibercement. Fasaden, uppbyggd av 2000 panelskivor, lyses upp med LED-strålkastare placerade bakom. Flerfärgat ljus ska stråla fram i springorna mellan fasadplattorna och skapa ett pulserande ljusmönster. Programmering av ljussystemet har gjorts av WEBBAB (www.webbab.se).

Malmöfestivalen pågår till och med den 21 augusti – programmet hittar du på http://malmofestivalen.se/   Skåda ljuset i Malmö!
 

Nu blir det lättare att nå oss

Vårt byte till ett nytt telefonisystem är klart. Det betyder att du når oss alla via ett nytt telefonnummer – 046-270 66 50 (växel). Dessutom har vi alla fått nya direktnummer. Du kan också nå oss direkt via våra mobilnummer (ifall nu växelsystemet skulle trilskas).
På sidan www.aaxsus.se/personal hittar du aktuella telefonnummer, e-postadresser m m - uppdatera gärna din kontaktlista redan idag.
 

Beställningar dygnet runt

Våra kunder, som tidigare handlat av oss och som har ett kundnummer, kan återigen göra beställningar dygnet runt via en särskild webbsida - www.aaxsus.se/order. Sidan är inte skyddad på något sätt – vi vill göra det enkelt för dig att handla hos oss. Tänk bara på att orderformuläret kan upplevas som extremt långt om du hanterar det i din mobil. (Vid mobilsurf kommer du åt beställningsformuläret via Kontakt-sidan).
Har du inte handlat av oss tidigare, sänd oss ett kort meddelande via vår ordinarie kontaktsida (www.aaxsus.se/kontakt) så hör vi av oss.
 

Platta på lager.

Vi har fyllt på vårt lager av kvadratiska undertaksplattor i PLATTA-serien – både för Dali-styrning och vanlig dimmer. Produktinformation hittar du på http://www.aaxsus.se/produkt/platta-ip21-k-kvadratiska-undertaksplattor/.