Trevlig sommar 2015!

Trevlig sommar 2015!

Skrivet av Nyhetsbrev | 0

Kilovis med mat trivs med KILO!

Proffsig matlagning kräver sin kock och bra arbetsbelysning. Gillar man det industriella stuket, passar pendelarmaturerna i KILO-serien som hand i handsken. Med polykarbonatskärm får man jämn belysning på diskbänken och en lagom behaglig allmänbelysning runt om.
Ett proffskök är kanske inte den miljö som normalt förknippas med våra KILO-armaturer, men kombinationen är onekligen elegant hos en av Skånes duktigaste kockar.

Succé för vår platta PLATTA!

Tack för det stora intresse som visats våra undertaksplattor i PLATTA-serien.Storleken 60 cm x 60 cm är den i särklass populäraste, förmodligen för att den är mycket lätthanterlig och kan sättas upp mycket snabbt.
Flera kunder förvånas över att ljusupplevelsen blir i stort sett samma som när solen lyser upp rummet. En del upplever ljuset som extra behagligt då man slipper mörka skuggor och de starka kontraster som sidoinfallande solljus skapar.
Hur många plattor krävs det för ett vanligt arbetsrum? Omöjligt att svara exakt på den frågan, men ett 20 kvadratmeter stort konferensrum hos en av våra kunder lyses upp med 4 plattor. Personalen öser lovorden över ljuset och tycker att den är både behaglig och håller dem pigga.Klart att man blir glad för deras skull!

Sommaren är här...

Vi på Aaxsus önskar dig trevlig sommar och just det väder du själv önskar dig under de närmaste veckorna.
Vi själva kommer att nyttja sommaren för att fylla på vårt lager och uppdatera vår nyligen ombyggda webbplats. Givetvis är du välkommen att redan nu beställa de armaturer du har tänkt installera till hösten. Har du något speciellt startdatum för ditt belysningsprojekt, meddela oss gärna det också i samband med beställningen.

PLATTA-armaturens datablad finns webbsidan
http://www.aaxsus.se/datablad/aaxsus-plattaip21k-datablad.pdf.
KILO-armaturens datablad finns webbsidan
http://www.aaxsus.se/datablad/aaxsus-kiloip65-datablad.pdf.
Vill du veta mer om produkten, kontakta oss gärna via e-post (info@aaxsus.se),
vår kontaktsida eller tel. 0451-420 40